top of page

Vinterferie Bergen 2023

Playwells gamingskole er et 5-dagers aktivitetsopplegg for gamere. Playwells gamingskole er et 5-dagers aktivitetsopplegg for gamere. Dette passer for de i målgruppen 9+ som vil spille med andre og bli en bedre gamer. Sammen med vår erfarne akademiinstruktør skal vi lære om samarbeid, strategi og god online kutyme. I løpet av uken vil gruppene ha opplæring i enkle fysiske øvelser, kosthold og søvn rutine.

Varighet: Mandag til fredag, 4 timer hver dag fra klokken 17 til 21. Gi oss gjerne informasjon om deltagernes favorittspill slik at vi kan dele dem i grupper under fri spilling - Minecraft, Fortnite, Roblox, Rocket League, osv.

Aldersgrense: 9 år

Tidspunkt: Kl. 17:00 - 21:00

Plasser: Gamingskolen tar 20 stk.

Pris: 1.400 kr.
 

For spørsmål, kontakt oss på akademiet@playwell.no

Vinterferie for jenter 2023
sponset av DNB

Playwells gamingskole er et 5-dagers aktivitetsopplegg for gamere. Dette passer for de i målgruppen 9+ som vil spille med andre og bli en bedre gamer. I løpet av vinterferien skal vi besøke AdO Arena og trene med Bergen Stupeklubb, lære om kosthold og søvn og fordelene til gamere. Ikke bare er dette en flott mulighet for jenter til å vise frem ferdighetene sine og få kontakt med andre som deler lidenskapen deres for spill, men det bidrar også til å bryte ned kjønnsbarrierer og utfordre stereotypen om at spill bare er for gutter.

Varighet: Mandag til fredag, 4 timer hver dag fra klokken 10 til 14. Gi oss gjerne informasjon om deltagernes favorittspill slik at vi kan dele dem i grupper under fri spilling - Minecraft, Fortnite, Roblox, Rocket League, osv.

Aldersgrense: 9 år

Tidspunkt: Kl. 10:00 - 14:00

Plasser: Gamingskolen tar 20 stk.

Pris: 0 kr.

 


 

Denne spilluken er bare én måte å gjøre en positiv innvirkning og skape en mer inkluderende fremtid. Enten du er en erfaren proff eller såvidt har begynt, er det et sted for deg i dette fellesskapet.

For spørsmål, kontakt oss på akademiet@playwell.no

Background.png
FULLT.png
bottom of page