top of page

Gaming er ikke bare spill for oss, vi ser på det som en essensiell del av en moderne pedagogiske tilnærming for å redusere skolefrafall og utenforskap, samt avstigmatisere de unges interesse innenfor gaming.

Gamify

jobloop 2.jpg
finn ut mer_edited.jpg

Playwell er stolt samarbeidspartner av JobLoop, vi jobber for å berike din utdanningsreise og livet ditt.

Dette partnerskapet skaper en engasjerende arena der gaming og læring møtes, og dyrker kjernekompetanser for personlig og profesjonell vekst.

Ta kontakt med oss for dette spennende krysset mellom utdanning, gaming og livet utenfor klasserommet.

Dette programmet er for grunnskoleelever.

Leksehjelp

Playwells Leksehjelp bygger på vår langvarige erfaring med å bruke spill som et verktøy for motivasjon og læring, for å støtte elever i grunnskolen.

 

Dette vil inspirere elevene til å oppdage gleden ved læring sammen med veiledere gjennom interaktive og innovative metoder.

 

Vår tilnærming dreier seg om å gjøre læring viktig og relevant ved å knytte faglige mål sammen med interesse for gaming. Dette er en verdifull ressurs som fremmer elevenes utvikling og trivsel.

external-file_edited.jpg

Dato kommer snart.

Ferie aktiviteter

Utforsk en spennende mulighet for barna i ferien!

 

Vi holder moroa i live hos Playwell og arrangerer en rekke arrangementer i løpet av vinterferien, påskeferien, høstferien og sommerferien.

Vi holder moroa i live hos Playwell og arrangerer en rekke arrangementer i løpet av skoleferier slik at barna og ungdommene dine kan ha det kjempegøy! Tilby dem å dele denne uforglemmelige opplevelsen med hverandre, et sted mellom lek og læring av viktige temaer som kosthold, trening og søvn.

 

Det er en flott mulighet for dine barn å glede seg og lære samtidig!

Vi ser etter samarbeidspartnere!
Ta kontakt for uforpliktende samtale

Takk! Melding er sendt.

bottom of page